marți, 20 mai 2008

Nebunie, agitatie, stres

De dimineata am fost la Obor...nebunie mare, fiecare cu legaturi de ceapa, varza, rosii...castroane de plastic, tricouri de plastic, tzigari scoase dintr-o plasa infecta...nu, mersi!...cand dau sa plec, observ pe cladirile din jur arta....da...arta....adica niste chestii frumoase, care iti atrag privirea, care te revitalizeaza; te cuprinde asa un fior de dorinta de cunoastere...Si te opresti in mijlocul strazii si te uiti la ele....si te uiti...si te uiti...pana te striga un nene de la security "Alooo...Domnishoara! Aici NU e expozitie...e santier...ori treci strada, ori faci stanga imprejur si treci prin alta parte..." Gata nenea, nu te agita, ca stresul iti mananca viata...nu e sanatos...mai bine ia din piata o legatura de ceapa, ca ceapa linisteste...zau...si am traversat...

si totusi, in nebunia si agitatia de acolo, gandul mi-a ramas la picturile de la Obor...

Ajung acasa si cer ajutorul prea maritului, ajutorul nostru de toate zilele, Domnu' Google...

Artista de numai 25 de ani, Aya Kato, ea e mama lor. Incepand cu
19 aprilie la Galeria 115, de pe strada Mihai Eminescu nr.115, de luni pana sambata , intre 12.00 si 20.00 puteti sa va bucurati de lucrarile uneia dintre cele mai cunoscute artiste japoneze... pentru bucuresteni ea a lansat la Galeria 115: “Noua fata a Bucurestiului”, un proiect de revitalizare vizuala a spatiului urban.


Piata Obor ar fi primul spatiu public transformat intr-o galerie de arta, prin amplasarea, timp de 2 luni, a unui numar de 9 lucrari de mari dimensiuni din cadrul expozitiei “Flower of Memory”.

Vernisajul expozitiei in aer liber a avut loc vineri, 18 aprilie, de la ora 19:00, indoors, la Galeria de Arta Digitala 115 (Str. Mihai Eminescu nr. 115), in prezenta artistei.

Here you go, some if her works of art...Be creative! Have fun:

Niciun comentariu: